Linja-autoyritys

MIKKO RINDELL OY on turkulainen perheyhtiö, jonka juuret ulottuvat ainakin vuoteen 1918. Silloin Frans Rindell aloitti tavarankuljetuksen 2 hevosella kuorma-ajurina ja ajoi siirtomaatavaraa Turun satamasta Puutorille.

Yhtiön perustaja Mikko Rindell (10.4.1930 – 09.06.2002) aloitti 1950 -luvulla omalla isällään ajamalla linja-autoa ja toimimalla huoltomiehenä. Hän perusti omalla nimellään toimivan yhtiön vuonna 1969 Turkuun, jolloin yhtiö hoiti Turun sisäistä liikennettä sekä tilausajoja koti- ja ulkomaille. Ensimmäisen linja-automatkan Eurooppaan Mikko Rindell ajoi jo 1959, jonka jälkeen yhtiömme on vuosittain tehnyt useita matkoja eripuolille Eurooppaa.

Mikko Rindell Oy siirtyi Rauno Rindellin, joka on Mikon poika, omistukseen 2007. Rauno on työskennellyt yrityksessä jo opiskeluajoista lähtien. Opiskelu autoinsinööriksi oli hänelle luonnollinen valinta.

Bussimatkatoimisto oikeudet meillä on ollut jo yli 20 vuotta. Vuodesta 2006 Reisebüro Rindell, incoming -matkatoimisto Saksassa. Kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisterin tunnus on 2095/02/Mj. Meillä on kymmenkunta tasokasta Mercedes - Benz ja Setra linja-autoa sekä ammatti- ja kielitaitoinen henkilökunta.

Olemme koko henkilökuntamme kanssa tekemässä Teidän matkastanne miellyttävää kokemusta. Toteutamme matkanne luontoa säästäen ympäristöystävällisillä linja-autoillamme. Teidän kuten myös ympäristön hyvinvointi on meidän ykkösasia!

Miellyttävää matkantekoa!

We wish you a pleasant journey!

Mikko Rindell Oy ei liikennöi enää OnniExpressiä. Liikennöinti on siirtynyt Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiö TLO:n sekä Savonlinjat-yhtiöiden alaisuuteen.

MIKKO RINDELL OY
Rydöntie 12 B, 20360 Turku

+35822422229